• Hongji

Nyheter

8. september 2021 ble Yongnian District Import and Export Chamber of Commerce i Handan City offisielt etablert.Handan Yongnian District Hongji Machinery Parts Co., Ltd. som en import- og eksportbedrift med selvforsørgende import- og eksportrettigheter og en viss innflytelse i regionen, ble valgt som den første visegeneralsekretærenheten i Yongnian District Import and Export Handelskammer i Handan City.

Hongji Compan vant æren av den første nestlederen1
Hongji Compan vant æren av den første nestleder2

På dagen for etableringen av handelskammeret, ledere og kolleger som sekretær for Yongnian District Party Committee, president for China International Trade Society, president for China Chamber of Commerce for Import and Export of Minmetalls and Chemicals, Handan City Bureau of Commerce, Yongnian District Bureau of Commerce og andre ledere og kolleger deltok på møtet.

Under møtet deltok Yongnian-distriktets ordfører Chen Tao på møtet og holdt en tale.Distriktsledere Li Hongkui og Wang Hua, noen bransjeforeninger, relevante kommunale og distriktsenheter, ansvarlige kamerater av finansinstitusjoner og noen bedriftsledere deltok på møtet.

Hongji Compan vant æren av den første nestlederen3
Hongji Compan vant æren av den første nestlederen4

Import- og eksporthandelskammeret i vårt distrikt er det første handelskammeret i import- og eksportindustrien i byen.Etableringen markerer at Yongnian import- og eksportbedrifter har gått fra "single fighting" til "gruppeutvikling", noe som er av stor betydning for å fremme integrering av ressurser og jevne kanaler for import- og eksportbedrifter.Vil effektivt fremme flere bedrifter til å reise til utlandet, utforske det internasjonale markedet, akselerere tempoet i transformasjon og oppgradering av utenrikshandelen, og fremme økonomisk og sosial utvikling av høy kvalitet.

I sin tale påpekte Chen Tao at Kina har åpenbare geografiske fordeler, utviklet transport og logistikk, sterkt industrielt fundament og utmerket forretningsmiljø.Etableringen av Import- og eksporthandelskammeret er en stor begivenhet i utviklingen av utenrikshandelsindustrien i vårt distrikt.Handelskammeret for import og eksport bør gi fullt utspill til sine egne fortrinn, aktivt bygge en plattform for bedriftssamarbeid og deling, bygge en import- og eksportmerke i vår region, og tilstrebe en større talerett i det internasjonale markedet.Det er å håpe at gründere vil dra nytte av sine brede kontakter, rike ressurser og uhindret informasjon til å aktivt introdusere forretningsmenn og prosjekter til hjembyene sine, tiltrekke flere store bedrifter og store grupper til å investere i Yong, og dra nytte av etableringen av handelskamre å aktivt utforske utenlandske markeder og styrke konkurranseevnen i det internasjonale markedet, og fremme bedrifter til å bli større og sterkere.

Hongji Compan vant æren av den første nestlederen5

På møtet priset lederne æresformann, formann, administrerende formann, leder av tilsynsrådet, generalsekretær og nestledere i Handelskammeret for import og eksport i vårt distrikt.


Innleggstid: Jun-08-2022