• Hongji

Nyheter

Arbeiderne hadde på seg masker og ansiktsskjermer gjennom hele prosessen for å jobbe dyktig mellom de ulike maskinene.I nært samarbeid med industriroboter og arbeidere ble det kontinuerlig produsert ett produkt... Om morgenen 16. april ble det iverksatt ulike epidemiforebyggende tiltak.På grunnlag av tiltakene har F1- og F3-fabrikkene til Handan Yongnian Hongji maskindelerselskap gjenopptatt arbeid og produksjon på en ryddig måte.

Gå tilbake til normalt arbeid fra Epidemic lockdown1
Gå tilbake til normalt arbeid fra Epidemic lockdown2

"Den 15. april søkte vi om gjenopptakelse av arbeid og produksjon under forutsetning av å strengt følge gjeldende forskrifter om epidemiforebygging. Fabrikkområdet implementerte styring med lukket sløyfe. F1- og F3-fabrikkene var de første som gjenopptok arbeidet. F1-en fabrikkprodusert sekskantbolt, gjengestang, sekskantskrue, vognbolt og flensbolt, med ca 30 ansatte, og F3-fabrikken produserte sekskantmutter, naglemutter, nylonlåsemutter og flensmutter, ca. 25 ansatte."Li Guosui, den relevante ansvarlige for Handan yongnian Hongji maskindelerselskap, sa at selskapet for tiden har 4 fabrikker og mer enn 100 ansatte.

Gå tilbake til normalt arbeid fra Epidemic lockdown3

Produksjonslinjen har innledet en ryddig gjenopptakelse av arbeid og produksjon, og epidemiens forebygging og kontroll er ikke lempet i det hele tatt."I lys av den nåværende alvorlige situasjonen med epidemiforebygging og kontroll, krever vi at generalstaben arbeider og bor i lukket sløyfe, bærer masker og anti-epidemimasker gjennom hele produksjonsprosessen, og gjennomfører daglige antigentester. Sett opp spisebord iht. til gulvet, installer skillevegger og forskjøvede måltider. , folk bor i separate etasjer, maksimerer avstanden og gir relevante levende materialer. Ikke-direkte kontaktoverlevering implementeres for alle fremmedlegemer som kommer inn i fabrikkområdet. Ved overlevering av innkommende og utgående varer, bærer begge parter masker gjennom hele prosessen og desinfiserer overflaten før de kan brukes. Gå inn i området med lukket sløyfe."sa Li Guosui.

Gå tilbake til normalt arbeid fra Epidemic lockdown4

Innleggstid: Jun-08-2022